• 手机APP下载

    您现在的位置: 首页 > 专业八级 > 专八题库 > 专八真题 > 正文

    2017年3月英语专业八级考试真题参考答案

    来源:可可英语 编辑:alice ?  VIP免费外教试听课 |  可可官方微信:ikekenet

    PartⅠLISTENING COMPREHENSION
    SECTION A MINI-LECTURE
    1. signing
    2. primary
    3. literacy
    4. different but complementary
    5. settling/resolving
    6. many social contexts
    7. characteristics/features
    8. reaction
    9. distance
    10. emotion
    11. deliberate
    12. intimacy and immediacy
    13. continuum
    14. degrees of interactivity
    15. the usage
    SECTION B INTERVIEW
    1. What is international leaders' assessment of the current battle against Ebola?
    答案:B. Disheartening.
    2. How many people are now working in the treatment unit in Liberia?
    答案:A. 200.
    3. According to Mary, what is the challenge in the battle against Ebola?
    答案:D. Insufficient operational efforts on the ground.
    4. Why do health workers need case management protocol training?
    答案:B. They can open up more treatment units.
    5. What does this interview mainly talk about?
    答案:C. Ebola outpacing operational efforts.
    6. What is Tom's main role in his new position?
    答案:D. Creating things from changes in behavior, media, etc.
    7. According to Tom, what does innovation require of people?
    答案:B. Being brave and willing to take a risk
    8. What does Tom see as game-changing chances in the future?
    答案:B. Aiming at a consumer level.
    9. What does Tom do first to deal with the toughest part of his work?
    答案:D. Examining the future carefully.
    10. Which of the following might Tom work for?
    答案:A. A media agency.

    重点单词   查看全部解释    
    comparable ['kɔmpərəbl]

    想一想再看

    adj. 可比较的,比得上的

    联想记忆
    innovation [.inəu'veiʃən]

    想一想再看

    n. 创新,革新

    联想记忆
    characteristics [,kærəktə'ristiks]

    想一想再看

    n. 特性,特征;特质;特色(characteristi

     
    shift [ʃift]

    想一想再看

    n. 交换,变化,移动,?#24433;?#32773;
    v. 更替,移

     
    intimacy ['intiməsi]

    想一想再看

    n. 亲密,隐私

    联想记忆
    duration [dju'reiʃən]

    想一想再看

    n. ?#20013;?#26102;间,期间

    联想记忆
    current ['kʌrənt]

    想一想再看

    n. (水、气、电)流,趋势
    adj. 流通的

    联想记忆
    broaden ['brɔ:dn]

    想一想再看

    v. 变宽,伸广

    联想记忆
    brilliant ['briljənt]

    想一想再看

    adj. 卓越的,光辉的,灿烂的
    n. 宝石

    联想记忆
    summarize ['sʌməraiz]

    想一想再看

    v. 概述,摘要而言

    联想记忆
    ?

    新东方专业八级Tem8网络课程:试听更多Tem8网络课程>>

    关键字: 专八 真题 答案 2017

    发布评论我来说2句

      可可英语官方微信(微信号:ikekenet)

      每天向大家推送短小精悍的英语学习资料.

      添加方式1.扫描?#25103;?#21487;可官方微信二维码。
      添加方式2.搜索微信号ikekenet添加即可。
      山西11选5平台
    • 篮彩分析推荐 中国竞彩网500爱彩网 福彩东方6十1开奖 福建11选5走势图任选基本走势 中国竞彩网比分直播以及开奖结果 吉林快三走势据可以吗 上海基诺彩票奖金 河南11选5开奖信息 新疆彩票18选7 458111con两码中特 埃及三分彩计划 福彩3d开机号和试机号今天晚上有 江西快三走势图一定牛 排列三走势图彩经网 王中王四肖中特4887